VERZAMELPAND

DES biedt u als eigenaar of beheerder van een verzamelpand een digitaal entree systeem dat voor elke huurder/gebruiker en onderhoudspartij zeer efficient werkt.
In een verzamelpand is DES als geheel geautomatiseerd systeem in te zetten zodat een fysieke receptie zelfs overbodig is wat een aanzienlijke besparing kan opleveren.

Geef onbeperkt of voor bepaalde tijd toegang aan onderhoudsmedewerkers en monteurs zonder sleutels af te geven Met de DES app wordt elke keer een unieke QR code aangemaakt welke toegang verleent tot het gebouw. Ook het aansturen van een sleutelkluis behoort tot de mogelijkheden.
Met DES maakt u toegang verlenen eenvoudig en toch gecontroleerd.

De DES omgeving is een voor u als klant gehoste cloud-oplossing. Dit betekent zoveel dat er op de bedrijfslocatie geen fysieke servers of andere apparatuur staat.
De omgeving wordt door DES middels een Service & Support overeenkomst onderhouden.
Onderhoud en eventuele software updates worden periodiek en gepland uitgevoerd waarvan u als klant ruim vooraf geïnformeerd wordt over welke update(s) en welke impact dit eventueel heeft tijdens de werkzaamheden.

Voordelen van DES in uw verzamelpand:

Hoog servicesniveau voor uw huurders
Een actuele BHV - lijst
Koppeling naar deur, schuifdeur, hek, etc
Intercom functie
Koppeling met brandmeldsysteem
Informatie voorziening naar huurders via webportal
Storingsmelding van huurder via webportal
Kosten besparend: een bemande receptie is niet nodig
Toegangsverlening voor storings- en/of onderhoudmonteurs


Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de technisch- en functionele mogelijkheden en hoe DES in uw pand is te implementeren.

Contact