Hardware

DES Producten

Een van de voordelen van het Digital Entrance System is dat zowel de hardware als de software zelf ontwikkeld is. Daarmee is het totale beheer in handen van DES en zijn we niet afhankelijk van derden. Daarmee kunnen we de veiligheid en integriteit garanderen en bieden we 100% ondersteuning op alle geleverde hardware.

Roombookers

Onze roombooker is een tablet welke u makkelijk naast elke vergaderruimte kunt plaatsen. Op de roombooker heeft u een overzicht van de huidige en de komende afspraak en kunnen er eveneens boekingen maken in de toekomst. Eerder klaar met de afspraak? Dan kan een van de deelnemers eenvoudig de vergadering eerder afmelden, zo heeft u meer grip op de vergaderruimtes.

Kiosk

Met de kiosk ontvangt u gemakkelijk en persoonlijk gasten, bezoekers en medewerkers. Dankzij de ingebouwde QR code scanner kunnen de bezoekers met een QR code zich snel aanmelden en worden ze (eventueel) met een persoonlijke begroeting welkom geheten.

Toegangscontrole

Voor de beveiliging van uw pand nemen wij alleen genoegen met het beste van het beste. De Suprema BioEntry vingerprintlezers verlenen toegang op basis van vingerafdrukken en een toegangskaart. Zo gaan veiligheid en gastvrijheid hand in hand.
Veiligheid en integriteit in uw bedrijf?

Maak vandaag nog een afspraak.

Contact opnemen

Tijdsregistratie

Tijdsregistratie is een middel om bij te houden wanneer er op welk moment, welke medewerker het pand in of uit gaat. In het DES systeem kunt u eenvoudig groepen aanmaken zodat u zelf bepaald wanneer mensen binnen moeten komen of wanneer mensen weer het pand uit moeten zijn. In het portaal kunt u direct zien wanneer iemand het pand in ging en weer weg ging en rapportage's hiervan inzien.

Calamiteiten

In het geval van calamiteiten is het belangrijk dat u de juiste personen op de juiste plek voorziet van informatie over wie er in het pand aanwezig zijn, met wie ze eventueel een afspraak hebben en of ze nog binnen zijn. Met het calamiteiten systeem van DES kunt u gelijktijdig bij een brandmelding een SMS sturen aan alle BHV'ers en ontvangen deze direct een overzicht van alle aanwezigen in het pand. Daarnaast kan DES gelijk de deuren open schakelen zodat mensen ook via een gesloten uitgang het pand uit kunnen.

Narrowcasting

Heb je display's in je pand of in de etalage van je winkel met je eigen content? Ontdek dan het voordelige content distributiesysteem van DES. Je bepaald zelf wanneer je iets voorbij laat komen op een scherm of een groep schermen. Met het drag en drop portaal maak je zelf je eigen layout en kun je eenvoudig de content aanpassen. Het enige wat je nodig hebt is een TV met een HDMI aansluiting.